REHAU MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK

 
Ha már nyílászáró csere mellett döntünk , lehetőségeinkhez mérten próbáljuk meg elérni a lehető legjobb minőségű nyílászárókat. Miért keresgéljünk, ha a műanyag nyílászáró kereskedelemben legjobban csengő névvel , A REHAU profilrendszerrel találkozunk. Ráadásul ha ezekhez a nyílászárókhoz ugyanolyan áron vagy kedvezőbben jutunk hozzá, mint más profilokbók készült műanyag nyílászárókhoz. Budapest belterületén ingyenes helyszíni felmérést vállalunk, vagy amennyiben az ajánlatkérű űrlapon elegedő információt kapunk ,előzetes, megközelítő árajánlatot is adhatunk.

Jelenleg két fő profilból hozzuk forgalomba műanyag nyílászáróinkat, és műanyag bejárati ajtóinkat.
  • REHAU GENEO 86-os profilrendszer
  • REHAU EURO 86-os profilrendszer
   REHAU EURO 86-os rendszer főbb tulajdonságai:
A REHAU nyílászárók 86 mm széles ablakszárnyakből épülnek fel, mely szélesebb mint a legtöbb nyűanyag nyílászáró beépítési mélysége. A profil 6 légkamrás, melynél a légkamrák legkedvezőbb kialakításával maximális hőszigetelési, és zajszigetelési értékeket értek el. Kettős gumiszigetelés alkalmaznak, melynek köszönhetően maximális a zaj és a por elleni védelem. Acélmerevítésének köszönhetően stabilak a tok, és szárnyszerkezetek. Széles ablakszárnyainak köszönhetően mind a 4-16-4 -es K 1.0-ás, mind a 4-16-4-16-4 es K-0.6-os lágyfémbevonatos, nemesgázzal töltött hőszigetelt üvegek beépíthetőek a szárnyszerkezetekbe.  Rehau nyílászáróinkat ROTO-NT vasalatrendszerel szereljük.

REHAU GENEO 86-os profilrendszer főbb tulajdonságai.
Enél a profilrendszernél  a REHAU által alkalmazott RAU-FIPRO üvegszál erősítésű alapanyagot alkalmaznak, mely a hagyományos ablakprofilokhoz képest fokozott stabilitást , ellenállólépességet eredményez.
Ennél a profiltípusnál már megjelenik a középtömítés, tehát 3 szoros gumiszigeteléssel rendelkezik. Ennek köszönhetően már passzívházakba is beépíthetőek. A REHAU GENEO profilrendszernél szintén a bevált ROTO NT vasalatrendszert alkalmazzuk.

 


rehau_ablakok
 Hogyan fokozhatjuk bejárati ajtóink
biztonságát?

Mi az a gombafejes zár?
Mit jelent a kiemelésgátlás?
Mit jelent az átégetés elleni védelem?